nieuws

Menlo breidt uit op Schiphol

Warehousing

Logistiek dienstverlener Menlo Worldwide gaat een distributiecentrum van 6.500 vierkante meter huren in het AMB Douglassingel Distribution Center nabij Schiphol. Menlo wil zo de logistieke diensten voor een grote klant uitbreiden. Het pand wordt tevens het nieuwe Europese hoofdkantoor.

Menlo breidt uit op Schiphol
Menlo breidt uit op Schiphol

Gert Askes, managing director voor de Europese activiteiten van Menlo Worldwide: “Amsterdam is een doelmarkt voor Menlo Worldwide en onze klanten. Deze strategische locatie biedt alle ruimte voor groei van onze activiteiten.”

 

Naast het dc op Schiphol heeft Menlo nog 7 andere logistieke centra in onder meer Duitsland, Hongarije en Engeland.

 

Ligging

Het AMB Douglassingel Distribution Center bevindt zich in het industriepark van Schiphol-Rijk, dat deel uitmaakt van het belangrijkste distributiegebied voor de luchthaven Schiphol, waar ook Schiphol-Zuidoost en Schiphol-Oost toe behoren. Deze locatie biedt toegang tot de snelwegen A4, A5 en A9 en is gesitueerd op de hoek van de Fokkerweg, de Douglassingel en de Koolhovenlaan.

 

Lees ook:

 

Reageer op dit artikel