nieuws

Medische centra besteden logistiek uit aan DSV

Warehousing

Atrium Medisch Centrum Parkstad uit Heerlen, het Academisch Ziekenhuis Maastricht en Orbis medisch en zorgconcern Sittard starten gezamenlijk een regionaal distributiecentrum ten behoeve van hun logistiek. De logistieke dienstverlening wordt uitbesteed aan DSV Solutions uit Venlo.

Medische centra besteden logistiek uit aan DSV
Ondertekening

Ondertekening

Het plan voor een gezamenlijk distributiecentrum bestaat al twee jaar en is uniek voor Nederland. Het centrum moet leiden tot meer efficiëntie en tot kostenreductie. Nu nog beschikt iedere zorginstelling over zijn eigen inkooporganisatie en magazijn.

 

Plek nog niet vast

De exacte plek van het regionale distributiecentrum (RDC) ligt nog niet vast. Wel is duidelijk dat het ergens in Zuid-Limburg gebouwd wordt, binnen de driehoek Sittard, Maastricht en Heerlen.

 

Reageer op dit artikel