nieuws

GLS opent in Ittervoort, Hoogeveen en Rotterdam

Warehousing

GLS Netherlands neemt in september drie nieuwe depots in gebruik. GLS zal de depots in Ittervoort, Hoogeveen en Rotterdam gaan gebruiken voor de afhandeling van pallets en stukgoed. De drie depots moeten daarnaast de veertien depots ontlasten, van waaruit pakketjes worden verzonden.

GLS opent in Ittervoort, Hoogeveen en Rotterdam
GLS Ittervoort Hoogeveen Rotterdam

In de veertien pakket-depots werden nu ook pallets en stukgoed afgehandeld, maar die werkzaamheden verstoorden de verzending van pakketten. GLS vond dat het tijd was daaraan iets te doen en kan vanaf september dus gebruikmaken van drie aparte depots voor deze activiteiten.

 

Kwaliteitsslag distributie

Uiteraard hoopt de dochteronderneming van General Logistics Systems daarmee ook een kwaliteitsslag te maken omdat de verschillende distributiestromen door de opening van de depots minder door elkaar heen lopen.

 

Lees ook:

Reageer op dit artikel