nieuws

Laatste kans: inschrijven Veiligste Magazijn

Warehousing

Magazijnen die willen meedoen met de verkiezing van het Veiligste Magazijn, dienen zich nog deze week in te schrijven. Op 15 juli sluit de inschrijving, waarna de jury zich over de inschrijvingen zal buigen. De kwaliteit van de inschrijvingen is hoog, het aantal inschrijvingen ligt tot nu toe iets lager dan vorig jaar.

Laatste kans: inschrijven Veiligste Magazijn
Inschrijving sluit op 15 juli

Op dit moment zijn al een aantal inschrijvingen binnen, waaronder een chemiebedrijf, een elektronicafabrikant en een drogisterijketen. De kwaliteit van de inschrijvingen is hoog, maar het aantal inschrijvingen blijft vooralsnog iets achter bij de verwachtingen. 

 

Alle branches

De jury benadrukt daarom nogmaals dat de inschrijving open staat voor magazijnen uit alle branches. Ook het midden- en kleinbedrijf kan zich inschrijven. De winnaar gaat uiteindelijk naar huis met een bedrag van 5.000 euro.

 

Bedrijfsgrootte

Natuurlijk worden in een gevaarlijke stoffenmagazijn hogere eisen aan veiligheid gesteld dan in een vers-dc. De jury houdt bij de beoordeling van het veiligheidsniveau echter rekening met de specifieke eisen en het gemiddelde veiligheidsniveau in een branche. Ook houdt de jury rekening met de bedrijfsgrootte en de kapitaalkracht van de deelnemende bedrijven.

 

Uitreiking

Tijdens de Dag van het Magazijn op 6 november wordt bekend gemaakt wie zich het Veiligste Magazijn van 2007 mag noemen. De Dag van het Magazijn bestaat uit een congres over veilig en gezond werken in magazijnen en dc’s.

 

Inschrijven? Klik hier voor:

Reageer op dit artikel