nieuws

Modebedrijf verbetert productiviteit met supply chain-software

Warehousing

Modeketen Tally Weijl heeft Manhattans Associates’ Integrated Logistics Solutions geïmplementeerd. Sinds een jaar gebruikt Tally Weijl Manhattan Associates’ Warehouse Management-oplossing voor Open Systems en de Business Intelligence-toepassing Performance Management in zijn twee Europese dc’s.

Modebedrijf verbetert productiviteit met supply chain-software
Tally Weijl

De implementatie resulteerde in een verhoogde productiviteit van 20 procent op het gebied van picking en 35 procent  op het gebied van orderverwerking. Ook heeft Tally Weijl recentelijk de Manhattan Associates’ Trading Partner Management-oplossing geïmplementeerd.

 

Trading Partner Management-oplossing
Alexis Bischoff,  supply chain director bij Tally Weijl: “De nieuwe systemen maken het mogelijk om de doelstelling van het stroomlijnen  en optimaliseren van  onze distributie te behalen. In 2007 streven we naar verdere optimalisering van onze supply chain met de implementatie van de Trading Partner Management-oplossing.”

   
Deze oplossing maakt het de retailer mogelijk om gegevens met 80 leveranciers uit te wisselen. Zo krijgt het bedrijf inzicht in de inventaris tot op het niveau van de leverancier.

Jan Heijblom, salesmanagar Manhattan Associates Central Europe, vindt de resultaten bemoedigend. “Door de recente invoering van onze Trading Partner Management-oplossing zal Tally Weijl nu ook voordeel halen uit realtime inzicht in de inventaris van bestelling tot levering.”

 

Tally Weijll

Het Zwitserse modebedrijf Tally Weijl ontwerpt en distribueert zijn collectie via een netwerk van meer dan 350 winkels in 24 landen in Europa en het Midden-Oosten. Een dc van 2.500 vierkante meter in het Zwitserse Zöfingen bevoorraadt 80 retailers in Zwitserland. Het dc van 25.000 vierkante meter in Lörrach (Duitsland) bedient de rest van Europa en het Midden-Oosten. Beide dc’s bevoorraden jaarlijks ruim 18 miljoen kledingstukken.

 

Lees ook:

Reageer op dit artikel