nieuws

Bikeurope vergroot dc naar 30.000 vierkante meter

Warehousing

Bikeurope werkt vanaf nu in een distributiecentrum in Wijchen dat 12.000 vierkante meter is gegroeid en nu in totaal 30.000 vierkante meter telt. Bikeurope is een dochter van Trekbikes, een Amerikaanse fabrikant van sport- en stadsfietsen. Bikeurope huurt het pand in Wijchen van Macquarie Goodman, voorheen Eurinpro.

Bikeurope vergroot dc naar 30.000 vierkante meter
Bikeurope Wijchen

Bikeurope huurt het distributiecentrum op industrieterrein Bijsterhuizen sinds 2003. De uitbreiding moet de groei van Bikeurope ondersteunen. Het contract tussen verhuurder en gebruiker aan de hand waarvan de uitbreiding plaatsvond is verlengd met vijf jaar. Projectontwikkelaar van de uitbreiding is HVBM. Het pand is eigendom van Celogix Property Fund, beheerd door Macquarie Goodman. Het hele Celogix Fund bestaat nu uit 22 logistieke centra.

 

Lees ook:

Reageer op dit artikel