nieuws

Vilo opent deuren voor zevende keer

Warehousing

De Vilo Relatiedagen in Hardenberg worden dit jaar al weer voor de zevende keer gehouden. Vilo is vandaag nog te bezoeken vanaf 14.00 uur tot 22.00 uur. De kleinschalige regionale beurs kent dit jaar weer vele bekende aanbieders die bij bijna iedere editie van deze regionale relatiebeurs traditioneel hun opwachting maken.

Vilo opent deuren voor zevende keer
Vilo

Jan Zwemmer van Geveke Intern Transport staat namens zijn organisatie voor het eerst op de relatiebeurs. Sinds de oprichting van deze nieuwe heftruckorganisatie eind vorig jaar moet er volgens hem hard worden gewerkt om hun vorkheftrucks van het Chinese merk Hangcha ook in dit deel van Nederland te promoten.

 

Niet ieder jaar dezelfde

Grote afwezige deze keer is MotracLinde. Johan Jan Snoeks stelt dat ze niet automatisch op iedere editie van Vilo staan, alleen omdat de anderen dat ook doen. “We bekijken dat ieder jaar weer opnieuw en hebben besloten deze keer niet mee te doen. Volgend jaar zijn we er wel weer bij.”

 

Goedkope stands

Willem Stehouwer van Hoppecke batterijen Nederland bezoekt de relatiedagen dit jaar voor het eerst en overweegt desgevraagd serieus om volgend jaar als standhouder deel te nemen. Een vaak gehoord argument van standhouders over Vilo Hardenberg is dat de standkosten een schijntje zijn vergeleken met die van Logistica in Utrecht en dat de service beter is.

 

 

Reageer op dit artikel