nieuws

Wij zijn het beste logistieke bedrijf van Nederland

Warehousing

De vijf logistiek managers die genomineerd zijn voor Logistiek Manager van het Jaar presenteren zich op de Logistica voor jury en publiek. Eén van de genomineerden, Machiel Roelofsen commercieel directeur van Rotra Forwarding, stelt zich voor.

Wij zijn het beste logistieke bedrijf van Nederland
Machiel Roelofsen

Machiel Roelofsen

Leeftijd: 32

 

Functie: Commercieel directeur van Rotra Forwarding

 

Verantwoordelijk voor: lucht- en zeevracht op de vestiging Amsterdam (lucht), Rotterdam (zee) en Brussel (lucht). Daarnaast is hij verantwoordelijk voor de verkoop van de Rotra Group of companies, cross docks en hoogbouw. Roelofsen is sinds 1999 werkzaam bij Rotra Forwarding.”

 

Waarom genomineerd: “De reden dat ik genomineerd ben, is dat we op ons gebied het beste logistieke bedrijf van Nederland zijn. Dit blijkt uit het feit dat we zeer innovatief bezig zijn. Voorbeeld hier van is het onlangs door ons geopende hypermoderne automatische bicycle warehouse in Doesburg van waar uit we de distributie verzorgen van fietsenfabrikant Gazelle. Daarnaast breiden we onze binnenhavenactiviteiten steeds verder uit. Zo hebben we onlangs nog een nieuw luchtvrachtkantoor geopend in Brussel. We groeien dus als een raket dat blijkt wel uit het feit dat we dit jaar een groei realiseren van 52 procent. Die groei heeft vooral te maken met het grote vertrouwen die onze klanten ons geven.”

 

Lees ook:

Reageer op dit artikel