nieuws

Scala Logistica: “Zien werkt ‘t beste”

Warehousing

Als enige logistieke vakbeurs in Europa laat Logistica oplossingen zien voor concrete praktijksituaties; ook dit keer weer tijdens het Scala Logistica. Wat vindt de bezoeker eigenlijk van die aanpak?

Scala Logistica: “Zien werkt ‘t beste”
Scala Logistica

“Het is een perfecte oplossing om producten in de praktijk te zien”, oordeelt Erik Kremer, directeur distribution & planning bij EV3 op Maastricht Airport. Samen met magazijncoördinator Leon Peeters bekeek hij gisteren module 4 in hal 7.

“We willen graag bijblijven bij de markt, zodat je weet wat er mogelijk is als je echt met een project bezig gaat. Zo’n Scala is daarvoor een prima mogelijkheid”, stelt Kremer.

Op module 4 bekijken de twee vooral het orderpicking. Gelet wordt voornamelijk op de wijze waarop de verschillende leveranciers samenwerken. “Dat zal in de praktijk immers ook het geval zijn. Voor ons is het dan ook van cruciaal belang dat de samenwerking feilloos werkt. Als je dan op een Scala ziet hoe het werkt, weet je toch al gauw veel meer dan wanneer je bij een leverancier de stand op loopt”, aldus Peeters.

 

Reageer op dit artikel