nieuws

Ricoh trakteert DHL op sushi

Warehousing

De meer dan 200 magazijnmedewerkers van DHL Exel Supply Chain in Bergen op Zoom hebben afgelopen maandag zes uur lang sushi kunnen eten. De Japanse opdrachtgever Ricoh had een complete sushibar laten aanrukken. DHL kreeg dit cadeau omdat het vorige week is uitgeroepen tot Veiligste Magazijn.

Ricoh trakteert DHL op sushi
Sushi bij DHL (foto Dick de Boer; bron BN/De Stem)

Op initiatief van opdrachtgever Ricoh is in de kantine van het magazijn in Bergen op Zoom een complete sushibar ingericht. Speciaal voor deze gelegeheid is zelfs een echte lopende band geïnstalleerd waarop voortdurend sushi werd aangevoerd. Van 12.00 tot 18.00 uur konden de medewerkers van DHL tussen de bedrijven door zoveel sushi eten als ze maar konden.

De vrijdag na de prijsuitreiking had DHL al zes megataarten laten aanrukken.

 

Presentatie

Ralph Hendrix en zijn collega’s zijn de afgelopen dagen overstelpt met felicitaties, SMS’jes, e-mails, kaarten en bloemstukken. De business unit manager van de vestiging in Bergen op Zoom heeft interviews moeten geven aan verschillende regionale media. Ook heeft de directie hem gevraagd om nog deze week een presentatie te geven aan zijn collega’s van andere vestigingen. “Met de operatie heb ik mij de afgelopen dagen nauwelijks kunnen bemoeien. Ik hoop dat ik nu eens mijn e-mail kan lezen”, aldus Hendrix.

 

Lees ook: DHL heeft het Veiligste Magazijn van Nederland (november 2006)

Of bekijk de foto’s van de prijsuitreiking 

 

Foto’s van het magazijn:

Reageer op dit artikel