nieuws

Oud-bezoekers bezoeken de beurs opnieuw

Warehousing

Elke beursdag interviewt de redactie van Logistiek enkele bezoekers van de Logistica. In deze eerste editie vindt u drie reacties van bezoekers van de Logistica in 2003! Komen zij dit jaar weer? En waarom?

“Nieuwsgierig hoe het afloopt…”

Hans Valentijn, fustmanager bij The Greenery:
“Dit jaar kijk ik vooral naar systemen om magazijnen op orde te brengen, te beheren en verder naar allerlei logistieke systemen. Tevens gaan er dit jaar collega’s naar de beurs die elke dag op de werkvloer bezig met logistieke handelingen. Zij zijn een belangrijke schakel bij de keuze voor een nieuw systeem. Verder is The Greenery in Maasland genomineerd voor het veiligste magazijn en ik ben erg nieuwsgierig hoe dat afloopt.”

“Nieuwe indeling van het magazijn”

Joep Koenders, logistiek medewerker bij Organon:
“De nadruk ligt deze keer op de magazijnindeling en de verbetering hiervan. Wij hebben twee jaar geleden ons huidige pand in Oss betrokken en nu het is ingericht zijn er een aantal dingen aan die verbeterd kunnen worden, zoals de palletstellingen. Aangezien het aantal artikelen met een klein volume in ons magazijn toeneemt, willen wij een aantal van de stellingen inruilen tegen grijpstellingen. Ik denk dat we zeker een hoop nieuwe ideeën gaan op doen op de beurs.”

“Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen”

Jack Eijkman, directeur logistiek & organisatie bij Eijerkamp:
“Dit wordt voor mij de vierde Logistica. Ik ga dit jaar naar de beurs, voornamelijk om van alle ontwikkelingen op de hoogte te blijven. Eijerkamp is een bedrijf dat aan het groeien is en groei betekent dat wij ook logistiek gezien bij moeten blijven. Ik zal in ieder geval de stands van onze vaste partners bezoeken. Daarnaast ga ik naar een aantal bouwkundige standhouders met producten zoals deuren.”

Reageer op dit artikel