nieuws

Latec opent kantoor in Nijmegen

Warehousing

Onderdelenleverancier Latec heeft een verkoopkantoor in Nijmegen geopend. Het van oorsprong Duitse bedrijf is al 30 jaar actief als leverancier van onderdelen voor hef- en magazijntrucks. Daarnaast is het bedrijf distributeur in de Benelux van Tecflow, fabrikant van onderhouds- en smeermiddelen.

Latec opent kantoor in Nijmegen
Latec heeft 65.000 onderdelen op voorraad

Het hoofdkantoor van Latec bevindt zich in het Duitse Greven, onder de rook van Münster. Daar heeft de onderdelenleverancier een magazijn van 2500 vierkante meter. De vestiging in Nijmegen is het eerste kantoor van Latec buiten Duitsland.

 

In totaal kan Latec 3,5 miljoen verschillende onderdelen van alle bekende heftruckmerken leveren. Daarvan liggen er 65.000 op voorraad in Greven. Dit deel van het assortiment is binnen 24 uur leverbaar.

 

Tecflow

Behalve onderdelen levert Latec ook smeermiddelen van het merk Tecflow. In de productlijn zitten onder meer smeermiddelen voor versnellingsbakken en kettingsprays. Tecflow maakt smeermiddelen met keramische toevoegingen. De fijne keramische deeltjes zorgen voor een extra smerende werking.

 

Lees ook: Van piraterij tot partnerschap (Transport+Opslag, oktober 2000)

Reageer op dit artikel