nieuws

Kopers en vervoerders besparen tijd met Transportplein

Warehousing

Met het transportplein biedt FloraHolland vestiging Bleiswijk de klanten de mogelijkheid om producten centraal voor transport klaar te zetten. Dankzij het transportplein sparen kopers en kwekers veel tijd en geld uit.

Kopers en vervoerders besparen tijd met Transportplein
Floraholland

Chauffeurs hoeven de ladingen namelijk niet langer op verschillende locaties op het veilingterrein op te halen. Via het plein worden meer dan 1000 stapelwagens per week getransporteerd naar diverse bestemmingen in binnen- en buitenland. En dit aantal neemt nog steeds toe. De stapelwagens die momenteel via het transportplein worden vervoerd, zouden op jaarbasis een sleep opleveren van 96 kilometer, een afstand van Floraholland Bleiswijk naar Apeldoorn.

 

 

Foutreductie

Behalve een snellere afhandeling wordt op deze manier ook de kans op fouten gereduceerd. Met de komst van het transportplein verlopen de transporten daarom op efficiëntere wijze. Het transportplein bevindt zich direct voor de afmijnzaal en is voorzien van bestemmingsborden waaronder de te vervoeren stapelwagens en Deense containers dagelijks na 13.00 uur kunnen worden neergezet. Ondernemers die producten willen laten transporteren, blijven bij gebruik van het plein zelf verantwoordelijk voor de organisatie van het transport met de vervoerder van hun keuze.

 

Lees ook in het nieuwsarchief: FloraHolland Bleiswijk vernieuwt AGV-trace (september 2006)

Reageer op dit artikel