nieuws

Kom naar de stand van Logistiek.nl

Warehousing

Het is zeer zeker de moeite waard om ook een bezoek te brengen aan één van de twee stands van vakblad Logistiek en Logistiek.nl. De redactie werkt hard aan de dagelijkse beurskrant. U kunt ondertussen kans maken op een prachtig navigatieset. Gelukkig is het bij ons altijd prijs want een gratis poster bieden we u sowieso aan.

Kom naar de stand van Logistiek.nl
Redactie Logistiek

Waar vindt u onze redacteuren? Ze vliegen af en aan in Hal 12, stand D 103. Want daar maken zij ter plekke op de beurs de inmiddels traditionele en zeer gewilde Logistica-dagkrant. Een dagelijkse beurskrant met al het nieuws over de beurs. Een krant boordevol nieuws, grappige, serieuze, agenda-berichten die de bezoeker bij binnenkomst gratis krijgt uitgereikt.

Dus: Hal 12, stand D 103

 

 

 

Win een navigatieset

Behalve de stand waar de redactieleden werken, hebben wij ook nog een stand waar de bezoeker een antwoord krijgt op al zijn vragen over Logistiek.nl en de vakbladen Logistiek en Transport+Opslag. 

In Hal 9, stand C040 zijn ook de prijzen te winnen! Iedere beursbezoeker die meedoet aan onze enquete ter plekke op de stand maakt kans op een mooie navigatieset. Breng uw stem uit en wij verloten onder de deelnemers deze navigatieset als de vakbeurs weer achter de rug is! Uw badge wordt gescand op de stand en als u in de prijzen valt, ontvangt u vanzelf bericht hierover. 

 

Gratis poster

Iedere bezoeker komt in aanmerking voor een gratis veiligheidsposter op onze stand. Een flitsende poster voor uw magazijn met de slogan: Kort door de bocht? Hou het veilig! Een initiatief van de organisatoren van het Veiligste Magazijn. Kom naar: Hal 9, C040 om het op te halen!

 

Logistica nieuwsbrief

Maar ook op standplaats Doetinchem wordt ondertussen hard gewerkt! Er komt elke ochtend om acht uur een dagelijkse Logistica-nieuwsbrief per e-mail uit voor al onze abonnees van de reguliere nieuwsbrief. Veel bezoekers gaan maar één dag. Met de dagelijkse e-mailnieuwsbrief blijft u ook op de hoogte van het beursnieuws op de andere dagen van de Logistica. Abonnement?

Reageer op dit artikel