nieuws

Groenewout viert 40-jarig jubileum

Warehousing

Het echte feestje is pas vrijdag, maar op de stand van Groenewout op de Logistica hangen nu al slingers. Het logistieke adviesbureau viert deze Logistica dat het veertig jaar geleden is opgericht. Oprichter Cor Groenewout (77) heeft de viering van het jubileum georganiseerd, waar genodigden welkom zijn.

Groenewout viert 40-jarig jubileum
Cor Groenewout

“Tijdens het jubileumsymposium op vrijdagmiddag verwachten we 250 genodigden”, zegt Groenewout. Het symposium bestaat uit een lezing van John Nofsinger van het Material Handling Institute of America en een forumdiscussie. “Maar het moet vooral een luchthartige bijeenkomst worden”, meent Groenewout.

 

Ridder in de Orde van Oranje Nassau

Groenewout is niet alleen oprichter van het gelijknamige adviesbureau, maar ook betrokken bij de oprichting van de Vereniging van Logistiek Adviseurs (VELA) en de man achter het idee van de Scala Logistica. “Dat idee is op veel internationale beurzen gekopieerd, maar altijd met fatale mislukkingen als gevolg. Het zijn toch concurrenten die moeten samenwerken.” Een maand geleden werd Groenewout voor al zijn activiteiten benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau. Het bewijs daarvan prijkt de hele week lang op zijn revers.

Reageer op dit artikel