nieuws

Bescheidenheid siert Komatsu

Warehousing

Geen wervelende show en geen knallend vuurwerk. Het betreft hier de beursprimeur van de Komatsu BE-3R die zonder poespas voor het eerst op de beurs wordt getoond.

Bescheidenheid siert Komatsu
Komatsu

“Bescheidenheid siert de mens?”, vragen we aan Oscar Faber van Komatsu Intern Transport in hal 11. “Wellicht, en show past ook niet bij ons imago”, verklaart hij. “En al helemaal niet bij de aard van onze klantenkring”, voegt hij er nadrukkelijk aan toe. De filosofie achter het ontwerp is dat het een elektrisch alternatief voor de verbrandingsrange is. Het vuurwerk zit onderhuids. De met twee wisselstroommotoren aangedreven BE-3R oogt op het eerste gezicht zelfs als een verbrander en rijdt en accelereert ook bijna net zo snel. De topsnelheid ligt op 20 km/uur.

Reageer op dit artikel