nieuws

Savoye bouwt schaalmodel

Warehousing

De blikvanger op de stand van Savoye Logistics Systems & Software is een schaalmodel (schaal 1:10) van het volledig automatisch hoogbouw opslagsysteem Magmatic.

Savoye bouwt schaalmodel
Savoye

Het systeem is modulair opgebouwd en wordt geleverd als oplossing voor standaard, multifunctionele ruimtes. De leverancier stelt tevens zijn economisch model Magmatic Full Service voor. Dit concept is speciaal ontwikkeld voor investeerders. Multifunctionele magazijnen en distributiecentra worden gefinancierd en vervolgens weer verhuurd over een vooraf vastgelegde periode. Dat gebeurt via een traditionele huur- of huurkoopformule.

 

Lage investering

Voordeel is de lagere investering in een geautomatiseerd warehouse. Bovendien kan er worden geïnvesteerd in een conventioneel en modulair pand dat door derden kan worden gebruikt. Het eerste project van Magmatic Full Service is succesvol gerealiseerd bij Miko in Frankrijk.

 

Savoye Logistics Systems & Software

Hal 9, Stand D.021

 

 Persbericht Savoye.

Reageer op dit artikel