nieuws

Nieuwe SkyClean-machine voor gevelonderhoud dc’s

Warehousing

HSG Reiniging is gestart met de ontwikkeling van een nieuwe machine voor het geautomatiseerd reinigen en conserveren van logistiek vastgoed. De machine moet de opvolger worden van de huidige zogeheten SkyClean-machine.

Nieuwe SkyClean-machine voor gevelonderhoud dc’s
SkyClean

Doelstelling van de ontwikkeling van de SkyClean is volgens HSG Reiniging het genereren van meer capaciteit. Door de toename van de ontwikkeling van logistiek vastgoed stijgt namelijk ook de vraag naar oplossingen voor grootschalig gevelonderhoud. Om hier aan te voldoen wordt de werkbreedte van de nieuwe machine breder, waardoor het mogelijk wordt om zo’n 5.000 vierkante meter gevelbeplating per dag te reinigen en te conserveren.

 

Kostenbesparing

Met de innovaties aan de SkyClean wil HSG bovendien zorgen voor een besparing van haar klanten op de kosten voor gevelreiniging en –conservering.

Het bedrijf verwacht de nieuwe machine in het najaar van 2007 te presenteren.

 

HSG Reiniging

– hal 7

– standnummer F079

 

Lees ook het persbericht van HSG Reiniging

 Persbericht SkyClean.

Reageer op dit artikel