nieuws

Kardex koppelt shuttles

Warehousing

Kardex Systemen is partner in de Supply Chain Experience in hal 9. Tijdens de beurs worden meerdere Shuttle-uitvoeringen getoond, ook met orderverzamel-ondersteuningen als de lightpointer en de matrix locatieaanduiding.

Kardex koppelt shuttles
Kardex shuttle

Verder volgt de introductie van de Shuttle Multiple, waarbij meerdere shuttles aaneengekoppeld zijn. Met dit systeem worden drie dimensies (hoogte, breedte én diepte) in opslag toegepast, waardoor bij een al optimale ruimtebenutting, meer capaciteit wordt geboden.

 

Volgens Kardex Systemen worden bij geautomatiseerde opslag- en verzameltechniek, de individuele, klantspecifieke oplossingen steeds belangrijker. Het gaat dan steeds vaker richting individuele, naar klantenwens gemaakte, toepassingen. Het bedrijf profileert zich de laatste jaren steeds meer naar deze doelgroep.

 

Kardex biedt plateauliftsystemen Shuttle XP, Shuttle XPlus en Shuttle Multiple. Hiermee kunnen gebruikers hun eigen opslagstrategie flexibel invullen om, binnen een zo klein mogelijk vloeroppervlak, een zo groot mogelijke ruimtehoogte te krijgen.

 

De oplossingen zijn stand alone toepasbaar of kunnen als meervoudige systemen worden uitgebreid.

 

Kardex Systemen

– hal 9

– stand A089

 

Lees hier het persbericht:

 Kardex

Reageer op dit artikel