nieuws

Hercuton bouwt dc’s van beton in plaats van staal

Warehousing

Vaak wordt bij de bouwplannen van een nieuw distributie centrum vrijwel automatisch gekozen voor een stalen constructie terwijl beton een prima alternatief blijkt te zijn. Zo heeft bedrijfspandenbouwer Hercuton de afgelopen jaren diverse grote distributiecentra gebouwd van prefab beton.

Hercuton bouwt dc’s van beton in plaats van staal
Hercuton

Volgens de dc bouwer blijkt met name in de AGF sector beton populair te zijn. Zo heeft Hercuton in Bleiswijk, Barendrecht en Honselersdijk projecten gerealiseerd voor onder meer de Greenery en FloraHolland.

 

Snelle bouwtijd

Bij de keuze van beton was voor deze bedrijven van doorslaggevend belang het accumulerende vermogen van beton en de snelle bouwtijd. Voor Jan de Rijk Logistics, bouwt Hercuton op dit moment in Eindhoven een sleutelklaar distributiecentrum, waarbij onder andere de robuustheid van de constructie, het geringe onderhoud en de brand- en inbraakwerendheid van belang zijn geweest bij de keuze voor beton.

 

Hercuton

– Hal 12

– Stand C112

 

Lees ook het persbericht van Hercuton

 PersberichtHercuton.doc

 

Lees ook: Procter & Gamble krijgt dc van beton (oktober 2006)

Reageer op dit artikel