nieuws

Eblo biedt luchtig zitten

Warehousing

Naast de traploos verstelbare rugleuning en de pneumatisch regelbare lendensteun, is de Recaro Ergo Industry heftruckstoel standaard voorzien van een semiautomatische luchtvering. De instelling geschiedt handmatig en op het gevoel van de chauffeur.

Eblo biedt luchtig zitten
Eblo

Eblo twijfelt er niet aan dat de chauffeurs de instelling daadwerkelijk zullen gebruiken om schokken en trillingen tijdens het werk tot een minimum te reduceren. Met een simpele druk op de knop wordt de vering harder of juist zachter. De stoel is bijzonder laag gebouwd, waardoor hij geschikt is voor montage onder elke standaard heftruckbeschermkooi.

 

Armleuningen

Verder is de stoel standaard voorzien van de zijbeplating met gemonteerde twee punts automatische rolgordel. Voor de montage van armleuningen en hydrauliekbediening biedt de lijn leuningen van Frameco een oplossing voor vrijwel alle gangbare typen. Ook de moderne gordelvarianten zoals de Protector deur of het gordelbandsysteem zijn probleemloos te monteren. De Recaro Ergo Industry wordt standaard geleverd met heavy duty kunststof bekleding. Daarnaast zijn op bestelling uitvoeringen in stof-kunststof, leer-kunstleer en volledig stof leverbaar, desgewenst in enkele opvallende kleurstellingen. De prijs van de nieuwe luchtgeveerde comfortstoel komt op circa euro 1.600.

 

Eblo Seating

Hal 8, stand D057

Reageer op dit artikel