nieuws

Digitale vrachtbrief van bVa

Warehousing

bVa / Beurtvaartadres ontwikkelde in samenwerking met Getronics PinkRoccade een digitale vrachtbrief onder de naam BTMS EnRoute. De softwareoplossing BTMS EnRoute wordt geleverd op basis van Anoto-functionaliteit (grid en digitale pen), die de bestaande papieren vrachtdocumenten met een digitale pen combineert.

Digitale vrachtbrief van bVa
Bva

Het doel dat bVa heeft met het systeem is om zodra de handtekening voor ontvangst is gezet, deze direct te digitaliseren en administratief te verwerken. Hiermee zijn volgens de leverancier voor transporteurs behoorlijke administratieve besparingen te realiseren. De technische oplossing is volgens bVa innovatief omdat iedere pagina met uniek Anoto grid wordt beprint, terwijl het wordt gekoppeld aan het interne administratieve nummer van de afzender en of vervoerder. Met de BTMS kunnen plaatsonafhankelijke handgeschreven mutaties naar de ladingbelanghebbende worden verzonden. Verder worden documenten real-time ontvangen, geïndexeerd op bijvoorbeeld zendings- of ordernummer en hoeven deze achteraf niet meer worden gescand.

 

bVa / Beurtvaartadres

 

– Hal       10

– Stand  F028

 

Lees ook: Wincanton past als eerste digitale pen toe (7 april 2006)

Reageer op dit artikel