nieuws

Software-agents van MP Objects

Warehousing

Met de software-agents van MP Objects kan de logistieke sector zich een stuk efficiënter organiseren. Vaak komen zendingen niet naar de wens van de opdrachtgever of zijn er te veel planners nodig om een zending in goede banen te leiden.

Software-agents van MP Objects
MpObjects

De recent ontwikkelde Distribution Management Agents van MP Objects brengt hier verandering in. Iedere zending krijgt een persoonlijke agent die de gegevens van de zending bijhoudt, mogelijke routes uitzoekt en de beste vervoerders kiest. De slimme hulpjes vol wiskundige formules houden rekening met de eisen van de klant, de mogelijkheden van de vervoerders, de snelheid en de kosten.

 

Lees ook: Intelligente Agenten staan te trappelen (bladarchief).

 

Info: www.mp-objects.com

 

Deelnemer Logistica Award 2006

Reageer op dit artikel