nieuws

Koele koppen op het laaddock

Warehousing

Het is weer volop zomer. Voor de werkers in het magazijn en op het laaddock kan de temperatuur soms wel eens te hoog oplopen. Zeker tijdens het arbeidsintensieve laden en lossen op het dock en in de trailer. Caljan Rite-Hite houdt de hoofden koel met de Coolman 2500.

Koele koppen op het laaddock
Ritehite

De hitte die vaak in een trailer/vrachtwagen ontstaat, kan ertoe bijdragen dat het werk zelfs nadelig wordt beïnvloed, er fouten worden gemaakt en zelfs onveilige situaties kunnen ontstaan, door concentratieverlies.

 

Krachtige blower

Met de ‘Coolman  2500’ dock fan van Caljan Rite-Hite houden de werkers het hoofd koel. Deze krachtige blower zorgt voor een koele luchtstroom die zorgt voor aangenamere werkomstandigheden tijdens het laden en lossen. In de koude wintermaanden zorgt het ingebouwde verwarmingselement voor een behaaglijke warme luchtstroom. De Coolman 2500 kan op eenvoudige wijze naast de overheaddeur gemonteerd worden. Met een zwenkarm kan deze op de werkplek worden gericht.

Reageer op dit artikel