nieuws

Toyota wint prijs BMWT-keur

Warehousing

Toyota Industrial Equipment Nederland had in 2005 zijn administratieve processen rondom de BMWT-keur het best op orde. De heftruckleverancier ontving hiervoor een prijs van 5.000 euro en een fraai certificaat. Als tweede eindigde Monster Zwijndrecht, als derde Atlet. Zij ontvingen respectievelijk 3.000 en 1.000 euro.

Toyota wint prijs BMWT-keur
Toyota wint BMWT-prijs

De bedrijven die de BMWT-keur hanteren, zijn verplicht om de uitgevoerde keuringen volgens een vaste procedure via een gedigitaliseerd systeem af te melden. Op die manier kan de branchevereniging de kwaliteit van de keuringen bewaken via steeksproefgewijze controles. Die controles worden uitgevoerd door onafhankelijke keurmeesters van externe instanties zoals EVO of TÜV.

 

Vorig jaar

Het is niet de eerste keer dat Toyota zijn zaakjes het best op orde had. Ook vorig jaar won de heftruckleverancier uit Waddinxveen de eerste prijs. De bedrijven zijn beoordeeld op vier criteria: het percentage terugmeldingen, de tijdigheid van de terugmeldingen, het aantal meldingsfouten en de correctheid van de keuringsrapportages.

 

Bonus

Naast Monster Zwijndrecht en Atlet ontvingen twaalf andere bedrijven een bonus van 500 euro voor hun inzet om de keuringen op tijd en correct af te melden. Het gaat om:

Reageer op dit artikel