nieuws

Verpakkingsfabrikant kiest voor orderconsolidatie

Warehousing

Verpakkingsfabrikant Huhtamaki heeft bij Vanderlande Industries een orderconsolidatie systeem besteld. Dit systeem moet in het productie- en distributiecentrum in Katowice, Polen gebruikt gaan worden. Het van oorsprong Finse bedrijf koos voor Nederlandse material handling vanwege de korte doorlooptijd van het project en de flexibiliteit van het bedrijf.

Verpakkingsfabrikant kiest voor orderconsolidatie
Verpakkingsfabrikant kiest Vanderlande

Huhtamaki laat door Vanderlande een systeem leveren dat de orderconsolidatie en het palletizeren van de uitgaande goederenstroom moet gaan stroomlijnen. Met een opslagcapaciteit van meer dan 800 kartonnen dozen en een in-en uitslag van meer dan 300 dozen per uur biedt deze oplossing Huhtamaki ruimte voor verdere groei in de nabije toekomst. 

 

Wereldwijd

Huhtamaki is een van de grootste verpakkingsfabrikanten ter wereld. Het heeft vestigingen in Amerika, Europa, Azië en Afrika. In 2005 behaalde dit bedrijf een omzet van 2.2 miljard euro. Het systeem dat Vanderlande gaat leveren moet nog in 2006 operationeel worden.  

Reageer op dit artikel