nieuws

Vijfde kenniskring van start

Warehousing

Bij Atag Etna Pelgrim Homeproducts in Duiven gaat binnenkort de vijfde Logistiek Kenniskring van start. De Logistiek Kenniskring, initiatief van uitzendbureau Randstad, is een regionaal netwerk voor logistiek managers. Er zijn kenniskringen in Den Bosch, Arnhem/Nijmegen, Eindhoven, Drechtsteden, Rijnmond.

Vijfde kenniskring van start
Logistiek Kenniskring

In de Kenniskring kunnen logistiek managers van elkaar leren, tips en trucs uitwisselen en best practices zien. Aan de hand van een van tevoren vastgesteld thema kan in groepsverband nieuwe kennis worden verzameld.

De Kenniskringen zijn een succes. Vanwege de grote belangstelling wordt de groep in Den Bosch binnenkort opgesplitst. Ook zijn een zesde, zevende en achtste Kenniskring in andere regio’s al in voorbereiding.

 

Vergrijzing

Tot de thema’s hoeven niet alleen HR-gerelateerde onderwerpen zoals ziekteverzuim of vergrijzing te horen, maar ook logistieke onderwerpen zoals het implementeren van een warehouse management systeem. Na een aftrap op een vestiging van Randstad worden volgende bijeenkomsten steeds bij één van de deelnemende bedrijven gepland.

 

www.randstad.nl

Reageer op dit artikel