nieuws

DHL sluit overeenkomst van 6,5 miljoen euro

Warehousing

DHL Express heeft zijn huidige samenwerking met Boston Scientific, producent en distributeur van medische toepassingen, met drie jaar uitgebreid. De totale waarde van de overeenkomst is 6,5 miljoen euro per jaar.

DHL verzorgt inhouse bij Boston Scientific de afhandeling van het logistieke proces. Omdat dit inhouse gebeurt, is er optimale flexibiliteit en zijn ook latere vertrektijden voor zendingen mogelijk.

 

Nieuw logistiek proces

Het Europese distributiecentrum (edc) van Boston Scientific is in juli 2005 verhuisd naar een nieuw pand in Kerkrade. De toenmalige groei van het bedrijf maakte deze verhuizing noodzakelijk. Tijdens die verhuizing is al in goed overleg het gehele logistieke proces opnieuw vormgegeven. Het edc in Kerkrade heeft een vloeroppervlak van 25.000 vierkante meter.

 

Gratis informatiepakket Logistieke Dienstverlening

Reageer op dit artikel