nieuws

Damesschoen vergroot veiligheid

Warehousing

Neskrid brengt twee veiligheidsschoenen op de markt die speciaal voor vrouwen zijn ontwikkeld. Beide modellen zijn gebaseerd op de bestaande modellen Crow en Modoc. De schoenen zijn verkrijgbaar in de wijdtes 6 en 7 en in de lengtematen 34 tot en met 42.

Damesschoen vergroot veiligheid
Veiligheidsschoen

Omdat de voeten van vrouwen en mannen verschillen, is het volgens Neskrid logisch dat ook de schoenen er anders uitzien. Voor de vrouwelijke uitvoeringen van de Crow en Modoc is gebruik gemaakt van een speciale damesleest, waardoor deze schoenen beter passen aan een damesvoet dan de bestaande herenmodellen.

 

Laag en hoog

Het belangrijkste verschil tussen beide modellen is dat de Crow een lage schoen is en de Modoc een hoge. Beide zijn voorzien van een voorgevormde lederen binnenzool, een lederenbinnenvoering aan de voorzijde en een drilex-hielvoering. Door het gebruik van deze materialen wordt transpiratievocht snel afgevoerd.

Aan de buitenzijde is waxy rundsleder verwerkt. De reflecterende bies aan de zijkant geeft de schoen een sportief uiterlijk.

 

www.wiltec.nl

 

Gratis informatiepakket Orderverzamelen

Reageer op dit artikel