nieuws

Bito breidt serie uit met extra grote PE-bak

Warehousing

Bito Systems heeft de XL-serie uitgebreid met een bak van 800x600x320 millimeter. Dit omdat er vanuit de markt steeds meer vraag is naar extra grote, versterkte bakken. Het formaat van de nieuwe bak is dat van een halve euro-pallet.

Bito breidt serie uit met extra grote PE-bak
XL

 

De XL 800×600 is vooral geschikt voor het opslaan en transporteren van volumineuze en zware artikelen. Voor distributiedoeleinden kan tevens het bestaande scharnierende klapdeksel worden gemonteerd.

De bak, gemaakt van polypropeen, is zeer stabiel en afgestemd op intensief gebruik en een frequente omloop. Ergonomische doorgrijphandvatten maken het met de hand oppakken makkelijk.

 

Tot 150 kilo

Er zijn drie bodemvarianten: een standaardbodem (draagvermogen tot 30 kilo), een dubbele bodem, voor gebruik in automatische bakkenmagazijnen (draagvermogen tot 75 kilo) en een dubbele bodem met palletvoeten (draagvermogen tot 150 kilo).

Ook met palletvoeten blijft de bak stapelbaar. De bak kent een stapelbelasting van 500 kilogram.

 

Vijf jaar garantie

De nieuwe bak kan net als de hele XL-serie worden afgesloten met dekselzegels, zodat te zien is als de bak tijdens transport ongeoorloofd geopend is. Bito geeft op deze bak, net als op de rest van het kunstof assortiment, vijf jaar garantie.

 

Info: www.bitosystems.com

 

Gratis informatiepakket Orderverzamelen

Reageer op dit artikel