nieuws

Twee nieuwe WMS-releases SSA

Warehousing

SSA Global heeft twee nieuwe releases van zijn warehouse management systemen gelanceerd: SSA Warehouse Management 2000 5.5 en SSA Warehouse Management 4000 3.10. Deze applicaties bieden meer mogelijkheden met betrekking tot de gebruikersinterface, de naleving van regelgeving en de uitvoering van magazijnwerkzaamheden.

Met het SSA Warehouse Management 4000 3.10 zijn productie-, 3PL- en distributiebedrijven in staat hun voorraad-, werk- en taakbeheer verder te verbeteren. Om de efficiëntie van het totale magazijnbeheer te vergroten, voorziet de oplossing in verbeterde processen voor de ontvangst, het wegzetten, het picken, verpakken en het verzenden van goederen, in ondermeer voice-gestuurde distributiefunctionaliteiten, alsmede functionaliteiten voor rapportage en event management.

 

Het SSA Warehouse Management 4000 3.10 is geïntegreerd met de supply chain, waardoor operationele gegevens en event-gegevens kunnen worden overgezet. De applicatie gaat dus verder dan de vier muren van het magazijn.

 

Gratis informatiepakket WMP

Reageer op dit artikel