nieuws

Hygiënische transportmat voor de voedselindustrie

Warehousing

Rexnord introduceert een serie modulaire transportmatten voor de voedingsmiddelenindustrie. De 1010-serie is in nauwe samenwerking met verschillende voedselproducenten en OEMs hygiëne ontwikkeld. De nadruk ligt op het gemakkelijk reinigen van de matten.

Hygiënische transportmat voor de voedselindustrie
Hygiënische transportmat voor de voedselindustrie

Het ontwerp van de scharnierogen is volgens Rexnord toegankelijk en toont daardoor een groot oppervlak van de pen. Het scharnieroog laat water eenvoudig rondom het penoppervlak spoelen. De gebogen onderzijde van de mat is zo ontworpen dat reinigingsmiddelen en andere vloeistoffen snel worden afgevoerd, zodat de mat kan opdrogen. Het penopsluitsysteem is reinigbaar en praktisch: er zijn namelijk geen gereedschappen nodig om de pen uit de mat te verwijderen en het bevat geen losse onderdelen.

De mat wordt op maat gemaakt uit modules met een breedte tot 24 inch. De 1010-serie is geschikt is voor het interne transport van onverpakt vlees, kip, vis, groente, fruit en bakkerijproducten. Standaard is de 1010 voorzien van Microban® antibacteriële bescherming, die de groei van schadelijke bacteriën stopt.

 

www.rexnordflattop.com

 

Gratis informatiepakket Orderverzamelen

Reageer op dit artikel