nieuws

Fraai boek vertelt leken alles over magazijnen

Warehousing

In opdracht van vastgoedontwikkelaar Eurinpro heeft Ann de Kelver een boek uitgegeven met de titel ‘Warehouses, getuigen van welvaart’. Het boek telt 191 pagina’s en bevat veel fraaie foto’s. Het is vooral geschreven voor mensen die niet dagelijks met magazijnen en dc’s te maken hebben.

Fraai boek vertelt leken alles over magazijnen
Warehouses, getuigen van welvaart

Eurinpro wil met het boek de vele warehouses in de schijnwerpers zetten en hun belang duidelijk maken. “Warehouses spreken weinig tot de verbeelding. We accepteren ze zoals ze zijn en staan er niet bij stil”, zegt schrijfster Ann de Kelver, die samen met fotograaf Koen Van Damme verantwoordelijk is voor het boek.

 

Toegankelijk

Het boek is toegankelijk geschreven en dankzij de vele foto’s aantrekkelijk vormgegeven. Het nodigt uit om te lezen, ook voor mensen die niet uit de logistiek afkomstig zijn. Dat was ook de bedoeling van Eurinpro. Met de uitgave wordt gemikt op mensen, instellingen, overheden en bedrijven die zijdelings met magazijnen en dc’s te maken krijgen, maar zelf geen kennis over logistiek bezitten. “En misschien is het ook interessant voor de vrouw van de directeur van onze klanten, die dankzij dit boek eindelijk begrijpt waar haar man mee bezig is”, zegt Bart Verhaeghe, chief executive officer van Eurinpro.

 

Titel: Warehouses, getuigen van welvaart

Auteur: Ann de Kelver

Fotograaf: Koen van Damme

Uitgever: Lannoo

Opdrachtgever: Eurinpro

Aantal pagina’s: 192

ISBN: 90 209 6239 6

 

Het boek kan besteld worden via deze site van bol.com

 

Gratis informatiepakket Orderverzamelen

Reageer op dit artikel