nieuws

Dc Christian Salvesen bereikt hoogste punt

Warehousing

De bouw van het nieuwe Amsterdamse logistieke centrum van Christian Salvesen in het Atlaspark in Westpoort Amsterdam heeft het hoogste punt bereikt. Eurinpro bouwt het distributiecentrum op maat voor Christian Salvesen die het zal gebruiken voor onder meer haar klant United Biscuits.

Dc Christian Salvesen bereikt hoogste punt
Salvesen

Het nieuwe pand is het eerste gebouw op dit bedrijvenpark. De locatie ligt vlakbij de ringweg A10 (en de toekomstige westelijke ringweg A5) en op nog geen 10 kilometer van het Amsterdamse stadscentrum. Het pand komt op een perceel van 14.000 vierkante meter en bestaat uit 8000 vierkante meter magazijn, 350 vierkante meter kantoorruimte en een tussenvloer van 800 vierkante meter.

 

Vlakke vloer

Het distributiecentrum krijgt een vrije hoogte van 10 meter. De vloer in het dc wordt supervlak en zal een draagcapaciteit hebben van 50 kN per vierkante meter.

Vanwege een spanwijdte van 24 tot 32 meter kunnen de stellingen optimaal worden gerangschikt.

 

Vertegenwoordigers van Eurinpro, Christian Salvesen, United Biscuits en Montapack hielpen wethouder Van der Horst het hoogste spant overeind te zetten

 

Gratis informatiepakket Orderverzamelen

Reageer op dit artikel