nieuws

Automatische palletrunner van Still

Warehousing

Binnen haar segment magazijntechniek introduceert nu ook Still haar eigen Pallet Runner.

Automatische palletrunner van Still
Automatische pallet runner

Deze heeft niets van doen met de al langer bestaande Simosat palletrunner. De werking komt wel grotendeels overeen. Hij rijdt op rails die vlak onder de draagbalken van de inrijstelling worden bevestigd. Montage in bestaande stellingen is zodoende mogelijk. Niet de hef- of reachtruckchauffeur, maar de Pallet Runner zet de pallet op de juiste plek in het opslagkanaal. Automatisch en draadloos bepaalt hij de exacte afzetpositie. Terwijl de Pallet Runner zijn transporttaak uitvoert, kan de reach- of heftruckchauffeur alvast aan zijn volgende opdracht beginnen. Dit verkort de handlingstijd per pallet met circa 50 procent.

 

Gratis informatiepakket Orderverzamelen

Reageer op dit artikel