nieuws

Antistatische transportbakken van Bito

Warehousing

Statische elektriciteit in transportbakken is funest voor computerchips, GSM-onderdelen en sensoren. Bito gebruikt een dissipatieve kunststof bak om een langzame, gecontroleerde statische ontlading mogelijk te maken.

Antistatische transportbakken van Bito
Antistatische bakken

Zo kunnen gevoelige elektronische onderdelen veiliger worden getransporteerd, dan in conventionele koolstofhoudende geleidende bakken. Het nadeel van koolstof is dat het zo goed geleid, dat de opgebouwde hoge spanning ook heel snel wordt afgevoerd. Hierdoor kunnen de artikelen in de bak toch nog worden beschadigd. Bovendien is het zo dat de bakken door het aandeel koolstof in het polipropyleen altijd zwart zijn. De dissipatieve kunststof bakken kunnen in alle kleuren worden geleverd en zijn geschikt voor reiniging in wasautomaten.

 

Gratis informatiepakket Orderverzamelen

Reageer op dit artikel