nieuws

Indesit en Geodis openen dc van 53.000 m2

Warehousing

De Italiaanse fabrikant van huishoudelijke artikelen Indesit heeft een nieuw distributiecentrum in Rusland in gebruik genomen.

Het nieuwe dc heeft een oppervlakte van 53.000 m2. Indesit heeft de logistieke activiteiten uitbesteedt aan Geodis Vitesse. Het distributiecentrum, gelegen op een nieuw logistiek park in Lipetsk, is volgens Geodis zelf waarschijnlijk een van de grootste dedicated dc’s in Rusland. Indesit is in Nederland vooral bekend vanwege de wasmachines die het produceert. Lipetsk ligt ongeveer 450 kilometer ten zuidoosten van de Russische hoofdstad Moskou. Indesit levert naast wasmachines onder andere ook drogers, afwasmachines, koelkasten, ovens en keukens.

 

Gratis informatiepakket Orderverzamelen

Reageer op dit artikel