nieuws

Antislip pallet met gesloten bovendek

Warehousing

DEVENTER – Kunststof pallets hebben in het gebruik en door slijtage de neiging gladder te worden, waardoor de lading er gemakkelijker af kan schuiven.

Deze anti-slippallet is vervaardigd van een speciaal soort HDPE met een gesloten kunststof bovendek waarbij het anti-slipeffect – ongeacht het aantal handelingen – gehandhaafd blijft. Ook de onderkant van de latten zijn voorzien van hetzelfde antislip kunststof. De voordelen t.o.v. de traditionele kunststof pallets zijn : geen geschuif van de lading, geen rekfolie nodig en meer grip op de palletlatten in stellingen (veiliger). De pallet is geschikt voor voedingsmiddelen en diepvriesbestendig. De pallet blijft hygiënisch door het gesloten boven- en onderdek, geen sleuven, hoeken en gaten. De pallets zijn leverbaar in 1200 x 800 mm en 1200 x 1000 mm. Inlichtingen: Schiphorst transport en opslagtechniek, www.schiphorstbeku.nl

Reageer op dit artikel