nieuws

Tiemex weer terug in Didam

Warehousing

DIDAM – Tiemex Logistics heeft weer de beschikking over een logistiek centrum in Didam. Op 2 januari brandde het oude logistiek centrum van Tiemex af op bedrijventerrein Hengelder. Het nieuwe pand staat daar nu ook, op dezelfde plaats.

Het nieuwe pand is nog niet helemaal af, de 700 m2 die voor kantoorruimte is gereserveerd zal medio oktober worden opgeleverd. Direct na de brand werd door Tiemex aangeven dat het een nieuw pand graag in augustus al operationeel zou zien. Het nieuwe distributiecentrum, 5700 m2 groot, is 900 m2 groter dan in de oude situatie. Overigens was voor de brand al begonnen met de uitbreiding van het distributiecentrum. Het pand wordt door Tiemex gehuurd van Eurindustrial. De bouw van het gebouw is verzorgd door Ten Brinke Bouw uit Doetinchem. Het ontwerp is gemaakt door architectenbureau Harry Holthuizen.

Reageer op dit artikel