nieuws

Hendrion en Alpas fuseren

Warehousing

ALKMAAR – Heftruckleverancier Hendrion en Alpas Hoogwerksystemen zijn op 3 mei gefuseerd. Beide bedrijven zullen onder hun bestaande naam en identiteit de markt opgaan, maar opereren voortaan onder een gezamenlijke directie. Omdat de doelgroepen van Hendrion en Alpas veel overeenkomsten vertonen, gaan beide bedrijven wel elkaars producten en diensten uitwisselen. “In de praktijk betekent dit dat we ieder ons assortiment verbreden”, vertelt directeur Vera Lakemond van Hendrion.

Zowel Hendrion als Alpas hebben als gevolg van de fusie verkooppunten in Alkmaar, Amsterdam, Apeldoorn, Eindhoven en Stein. “Samen hebben we meer slagkracht om landelijke dekking te realiseren”, aldus Harrie Waelen, directeur van Alpas Hoogwerksystemen.
Hendrion is importeur van Daewoo heftrucks, Baumann zijladers en Loc pallettrucks en stapelaars. Hendrion heeft het hoofdkantoor in Alkmaar en daarnaast een vestiging in Eindhoven.
Alpas Hoogwerksystemen verkoopt en verhuurt niet alleen hoogwerkers, maar ook klim- en steigermaterialen. Alpas heeft filialen in Amsterdam, Apeldoorn en Eindhoven, terwijl het hoofdkantoor is gevestigd in Stein.

Reageer op dit artikel