nieuws

Handpallettruck met precisieweegschaal

Warehousing

De wegende handpallettruck X-tra Line van Bruss weegt zelf 110 kilogram. De gewichtindicator is modulair opgebouwd.

De Bruss X-tra Line is een wegende handpallettruck die zelf slechts 110 kilogram weegt. De maximale weegfout is 0,1 procent van de gewogen last. De multirange schaalverdeling maakt het wegen van kleine hoeveelheden mogelijk, zoals bij het toevoegen van kleine hoeveelheden grondstoffen in doseerprocessen. Optioneel is een schaalverdeling per 100 gram mogelijk, of een geijkte uitvoering voor handelsdoeleinden. De gewichtsindicator is modulair opgebouwd, met een uitwisselbaar batterijpakket en ruimte voor een ingebouwde printer. De batterijmodule kan op een meegeleverde lader worden bijgeladen, waardoor de handpallettruck tijdens het laden beschikbaar blijft.

Info: Bruss Europe, tel. (073) 532 11 06, www.bruss-nederland.nl

Reageer op dit artikel