nieuws

NYK betrekt in juli dc in Genk

Warehousing

Binnen enkele maanden zal NYK Logistics een nieuw 13.662 m2 groot distributiecentrum in Genk in gebruik nemen. NYK, voorheen beter bekend als New Wave Logistics, heeft het nieuwe dc deels nodig als uitbreiding, deels als vervanging van het huidige dc in het eveneens Vlaamse Aartselaar.

De oplevering van het nieuwe dc staat voor juli gepland. Het zal vooral dienen als centraal dc voor een van de klanten van NYK, een producent van kopieerapparaten en computerhardware. Naast een opslagfunctie zal in het warehouse ook een pakket van toegevoegde waarde diensten geleverd worden, zoals assemblage, herverpakken, labellen en het testen van producten. De eigenaar van het pand, investeringsmaatschappij en ontwikkelaar Eurimpro, verwacht dat het dc al op korte termijn een uitbreiding nodig heeft. Daar is ruimte voor, want het totale terrein in Genk heeft een oppervlakte van ongeveer 100.000 m2.

Reageer op dit artikel