nieuws

LIS-magazijnbeheer op afstand voor TNT

Warehousing

TNT Logistics is de eerste klant van WMS-leverancier LIS die een hosted versie van dispatcher-WMS heeft geïnstalleerd. Met het systeem op afstand kan TNT Logistics meerdere klanten supply-chainoplossingen bieden, zonder dat op elke nieuwe locatie een aparte installatie vereist is.

TNT kan het systeem inzetten om voor afzonderlijke klanten verplaatsingen van artikelen te beheren, ongeacht of deze klanten vanuit één of meerdere locaties opereren. En omdat dispatcher-WMS een eigen identificatiekenmerk toevoegt aan de artikelen die in een van de TNT-magazijnen binnenkomen, kunnen de goederen van elke klant binnen het magazijn worden geïdentificeerd. Elke klant beschikt over een eigen beveiligde interface met het systeem en kan op deze manier een overzicht van de eigen artikelen opvragen, ook als deze verspreid over meerdere magazijnen zijn opgeslagen. Met de centrale hosting bespaart TNT op kosten terwijl operationele oplossingen snel en flexibel kunnen worden ingezet.
TNT is al jarenlang klant bij LIS. Dispatcher-WMS is geïnstalleerd op twee krachtige HP-servers in het datacentrum in Groot-Brittannië. De hosting optie is momenteel beschikbaar voor klanten op de Britse markt. LIS stelt de optie beschikbaar voor 3-pl klanten in Europa.

Reageer op dit artikel