nieuws

Twee identieke dc’s OPG

Warehousing

Geneesmiddelengroothandel OPG bouwt twee identieke distributiecentra. Het eerste in Staphorst is zo goed als klaar en daarna kan het bedrijf met zo goed als dezelfde bouwtekening in Oss aan de slag.

Het nieuwste distributiecentrum van OPG, farmaceutische groothandel, in Staphorst wordt over enkele weken opgeleverd. De groothandel begint echter over twee weken al met de verhuizing naar het magazijn van 5.600 vierkante meter.
Wanneer het magazijn draait, kunnen de projectleiders verder met deel twee. In Oss start men namelijk in week 44 met de bouw van een tweede, identiek dc. OPG bestelde simpelweg alles twee keer. Vanderlande levert bijvoorbeeld twee identieke zonepick orderverzamelsystemen. De software wordt tweemaal geleverd door J.D. Edwards. Toch zijn er wel enkele detailverschillen: de kleur van de bakstenen.

Reageer op dit artikel