nieuws

Hydraulische verlengvorken

Warehousing

Hydraulische verlengvorken worden toegepast wanneer er pallets van verschillende maten worden gebruikt. Het speciale aan deze vorken is dat de buitenslof vlak is met die van de binnenvork. Omdat de buitenvork dus niet aan de onderzijde uitsteekt kunnen de buitenvorken de pallets niet meer beschadigen wanneer de telescopische vorken uit de pallet worden getrokken.

Bij de traditionele hydraulische vorken, mechanische verlengvorken of verlengsloffen gebeurd dit wel. Wanneer hydraulische verlengvorken worden toegepast, hoeft de heftruck chauffeur niet meer van de heftruck om de mechanisch verstelbare vorken te verstellen. Dit geldt ook voor manuele verlengsloffen die men niet meer hoeft te monteren of demonteren. Hiermee wordt tijd bespaard en worden de arbeidsomstandigheden verbeterd. Info: Meijer special equipment, tel. (0518) 49 29 29, www.telescopicforks.com

Reageer op dit artikel