nieuws

Match kiest voor nieuwbouw

Warehousing

Supermarchés Match heeft een akkoord bereikt met Eurinpro, investeerder in logistieke panden, over de huur van een nieuw te bouwen logistiek complex in het Belgische Lomme. Dit complex krijgt 30.000 vierkante meter magazijnruimte.

Supermarchés Match gaat een pand huren van Eurinpro in het Belgische Lomme. Het nog nieuw te bouwen pand krijgt 30.000 vierkante meter magazijnruimte. Match zal in het Lomme Logistics Center (LLC) zijn logistieke functies voor de Noord-Franse markt onderbrengen. Het LLC ligt op een plek van in totaal 70.000 vierkante meter, nabij snelwegen en een spoorwegaansluiting. Het dc krijgt 42 laadkades, een vrije hoogte van 10.8 meter en opslagruimte voor maximaal 35.000 pallets. Binnen het LCC plant Match ook een centraal opslagpunt voor wijnen, wat 25 nieuwe arbeidsplaatsen oplevert, bovenop de 100 medewerkers die naar deze site verhuizen. Het nog te bouwen pand wordt eind 2003 opgeleverd.

Reageer op dit artikel