nieuws

Still SD 20

Warehousing

Still introduceert een elektropallettruck die het dubbel bevrachten een stuk gemakkelijker maakt: de SD 20.

Deze truck kan twee pallets tegelijkertijd laden of lossen. Op de onderste vorken kan men 2000 kilo plaatsen. Als er gelijktijdig twee pallets worden vervoerd, bedraagt de maximale massa van iedere pallet duizend kilo.

Ook is de truck geschikt voor het op elkaar stapelen van pallets en het nauwkeurig orderpicken. De nieuwe vierwieler is een variant op de smalle en uiterst wendbare SU 20. Met de SD 20 moet volgens de leverancier snel, ergonomisch en veilig gewerkt kunnen worden.

De truck heeft een maximale rijsnelheid van 7 km/u met last en 9 km/u zonder last. De SD 20 is uitgevoerd met een automatische snelheidsvermindering zodra het stuurwiel voor meer dan twintig graden wordt gedraaid. Daardoor kunnen chauffeurs een bocht altijd veilig nemen.

Voor de korte afstand biedt de truck een ergonomische staanplaats die in een simpele handomdraai kan worden omgevormd tot een comfortabele zitplaats voor de wat langere afstanden.

  • Still, tel.: (078) 6845200.
Reageer op dit artikel