nieuws

Warehousematch.com berekent bouwkosten entresolvloer

Warehousing

Op de website van Warehousematch.com is het mogelijk zelf de kosten voor de bouw van een entresolvloer berekenen. Met de Entrosolvloercalculator kan de gebruiker naar keuze een snelle berekening maken, of een berekening met een wizard uitvoeren. Deze wizard leidt de gebruiker in acht stappen door de berekening heen en geeft ook toelichting op de benodigde invoerwaarden. Gebruik van de calculator is gratis.

Vooral de wizard lijkt bruikbaar om te oriënteren op de (financiële) gevolgen van de oprichting van een tussenvloer. Deze kijkt onder meer naar de aard van het pand, het gebruiksdoel en de afmetingen van de vloer, de afstanden tussen de kolommen, de benodigde vrije hoogte onder de vloer, het aantal relingen, het aantal toegangs- en noodtrappen, en het aantal opzetplaatsen voor pallets. Na iedere stap krijgt de gebruiker een terugkoppeling over functionele, bouwkundige of wettelijke vereisten. Ook wordt het effect van verschillende invoerwaarden op de uiteindelijke kosten inzichtelijk gemaakt. Zo ligt er binnen enkele minuten een kostenindicatie op tafel van een entresolvloer naar wens, compleet met toelichting.

Eerder bracht Warehousematch.com al een stichtingskostencalculator. De Entresolvloercalculator is gemaakt in samenwerking met Mega Storage Systems. In de toekomst worden meer kennismodules aan de website toegevoegd.

Reageer op dit artikel