nieuws

Nieuw management voor Yale

Warehousing

Vorkheftruck- en magazijntruckleverancier Yale slaat een nieuwe weg in. Het accent komt te liggen op hoge technische betrouwbaarheid en afterservice. Een nieuw managementteam moet hier invulling aan geven. De nieuwe directie bestaat uit Leo Westhoek (algemeen directeur), Karel Heij (marketing en sales), Marcel Smits (controller), met ondersteuning van Jan Korrûbel (service manager) en René Polman (assistent service manager).

Na de overname in 1999 door Nacco, een van de wereldmarktleiders op het gebied van intern transport, is Yale Nederland in staat om de laatste technologie, arbo-eisen of klantwensen te leveren in de vorm van kant en klare producten. De modellijn voorziet in een grote range toepassingsgebieden.

Ook de afterservice is volgens het bedrijf belangrijk, reden dat hier veel energie in wordt gestoken. In geval van problemen moet de klant snel weer aan de slag worden geholpen. Daarvoor heeft het bedrijf de middelen en de organisatie.

Reageer op dit artikel