nieuws

Carer terug in Nederland

Warehousing

Het Italiaanse heftruckmerk Carer is terug. Een paar jaar geleden raakte Van Lierop in Budel het importeurschap kwijt. Per 1 september 2002 is Itoson in Eindhoven de nieuwe importeur. Carer is fabrikant van elektrische vorkheftrucks en heeft een grote naam in het zware segment boven 5 ton hefvermogen. Verder maakt Carer speciaaluitvoeringen.

Itoson richtte zich op de regionale tweedehandsmarkt met merken als Caterpillar en Toyota. Het bedrijf is eigendom van Willem van Beek en John de Vaan, samen ook eigenaar van Caterpillarimporteur Mageon. Daarnaast is Van Beek ook eigenaar van Itolang, de importeur van OM Pimespo. Volgens Van Beek rijden ongeveer 150 Carermachines in Nederland. Daarnaast betrekt Jungheinrich zijn zware trucks van Carer.

Reageer op dit artikel